Loftudvikling.dk

LOFTUDVIKLING.DK
-Inklusions- og værdibaseret udvikling

Vi kortlægger de forskellige loftprojekter relateret til eksisterende bygninger, så I undgår ubehagelige overraskelser. I kan derfor være sikker på, at vi har fuldt overblik over projektet hele vejen igennem, så både aftaler og tidsplaner bliver holdt til punkt og prikke. Som forening bliver I en central del af processen, en inkluderet værdifuld part, som såvel som os, som udvikler, skal opleve den inklusions- og værdibaserede proces, give det afkast, som synliggøres ved indgåelse af aftalen. Dette er det essentielle i vores fælles arbejde for selve udviklingen og udbyttet heraf.

Tillid er noget, vi må gøre os fortjent til.
Det betyder, at vi tager ansvar for alle opgaver, vi løser. Vores stærke tekniske kompetencer betyder i denne sammenhæng, at I får gennemprøvede og sikre løsninger i alle faser af projektet. Omend, der ikke findes en "one-size-fits-all", vil samtlige projekter udføres med grundlag i dansk byggelovning og byggeteknikken vil følge samme.

Vores store erfaring med at lede byggeprojetker betyder også, at vi håndterer beslutninger på en god måde. Vi fastlægger byggeriets forløb i tæt dialog med alle parter og undgår derfor unødige gener under byggeprocessen. Desuden får I tilknyttet et fast team af specialister, så I aldrig er i tvivl om, hvem I skal henvende jer til.

Loftudvikling.dk skal anerkendes for:

-  Trygt byggeforløb for alle parter igennem hele processen.
-  Uovertrufne resultater.
-  Anderledes stærk fokus på processen, værdi og komplet løsning forankret i "best practise".
-  Personlig og kompetent opfølgning og stor fleksibilitet.
-  Overholde alle aftaler og tidsplaner.
-  Løbende personlig opfølgning i udviklingsbaseret samarbejde.
-  Personligt engageret rådgivning af særdeles høj kvalitet.

 

Vores tilknyttede rådgivende ingeniører, arkitekter og teknikere har gennem mange år specialiseret sig i totalrådgivning inden for renovering, ombygning, udvikling og vedligehold af bolig- og erhvervsejendomme. Dette gør at vi kan sikre en høj kvalitet igennem hele processen.

Vores faglige kompetencer dækker kontruktioner, installationer, jordarbejder, energioptimering, forundersøgelser, byggesags- og/eller økonomistyring samt vedligeholdsplanlægning generelt. Den sideløbende involvering og håndtering af brugere/beboere i bygningerne under arbejdets udførelse er ligeledes et område, vi vægter særlig højt.

Alt dette muliggøres gennem vores virkesomhedskultur og værdier, som dagligt forenkler og forbedrer vores hverdag, resultater og relationer.

 

KONTAKT LOFTUDVIKLING.DK

Har I brug for en uforpligtende samtale eller brug for at vide mere om enkelte aspekter af processen – så er I velkomne til at kontakte os på telefon 60 68 66 06 eller dk@loftudvikling.dk