Loftudvikling.dk er en projektbaseret virksomhed. Til hver enkelt udviklingsopgave sammensættes et team bestående af arkitekt, ingeniør og entreprenør. Disse 3 koordinerer i fællesskab med selskabets ejer projektets forløb.

Dennis König, ejer.
Jeg er stifter af loftudvikling.dk og iværksætter med en HD i afsætning og en uddannelse som ejendomsmægler som teoretisk arbejdsgrundlag. Jeg har tidligere arbejdet selvstændigt i andre brancher, men har siden 2010 arbejdet med udvikling og omsætning af fast ejendom. Jeg håndterer samtlige kunde- og leverandørrelationer og varetager den daglige drift i selskabet. Jeg kan svare på alle spørgsmål, der måtte være om udvikling af lofter til moderne tagboliger og hvilke økonomiske fordele, dette kan give en forening.

Udvikling af lofter handler først og fremmest om teknik. Det er denne teknik jeg har specialiseret mig i. Jeg ved hvad kommunen betinger sin byggetilladelse af, jeg ved hvad landinspektøren betinger sin opmåling af, jeg har indsigt i byggeteknikken, der ligger til grund for et projekts mulighed for godkendelse og gennemførelse. Jeg kender til m2-priser lokalt og følger løbende med i økonomiske og juridiske forhold, der knytter sig til branchen.

Jeg kan kontaktes direkte på 60 68 66 06, for en indledende og uforpligtende snak om muligheden for at udnytte jeres loft.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!