Vi er loftudviklings -specialister og har ekspertisen til at levere hele udviklingsprojekter fra idé til færdiggørelse - uden omkostninger for jer som forening, tværtimod.

Vi forstår kompleksiteten i loftsudviklingen. Det er vores kerneforretning. Virksomheden er grundlagt med det formål at udvikle penthouselejligheder til mindst mulig scene for ejerforeningens medlemmer.

Vi forstår denne del bedre end konventionelle ejendomsudviklere, idet vi er særlig bekendt med en ejerforenings specifikke behov og tidligt i forløbet involverer denne i alle aspekter af byggeriets faser. For at opnå det bedste resultat er det essentielt at alle parter har indgående forståelse for processen, herunder ejere, beboere, bestyrelse samt ejerforeningens egne rådgivere.

Konceptuelt tilbyder vi både on-site udvikling, men kan, såfremt byggeriet tillader det, også tilbyde off-site udvikling. On-site foregår med opført stillads med overdækning på adressen. Off-site foregår hos vores samarbejdspartner, der er specialereret i at bygge præfabrikerede modulopbyggede tagkonstruktioner, som monteres med kran efterfølgende. Således uden stilads på adressen
.